Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 خرداد 1403 - 03:43

ماكارونی با مرغ و براكلی | روش پخت ماکارونی با مرغ و براکلی

ماكارونی با مرغ و براكلی | روش پخت ماکارونی با مرغ و براکلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

جهت تهیه ماكارونی با مرغ و براكلی به مواد زیر نیاز است:

كلم براكلی 450 گرم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

كره 5 قاشق سوپخوری

 

سیرخردكرده  3 حبه

 

سینه مرغ، بدون پوست و استخوان و خردكرده 450 گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 175 گرم

 

پودر فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری

 

ماكارونی به شكل پاپیون 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب مرغ 1 پیمانه

آشپزباشی

 

برای تهیه ماكارونی با مرغ و براكلی در ظرف بزرگی آب و نمك بریزید و بجوشانید. بعد گل‌های كلم براكلی را در آب جوش بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید. در همین حال، روغن زیتون و كره را در تابه‌ای روی حرارت گرم كنید و سیر را به آن بیفزائید تا اندكی طلائی رنگ شود. حالا مرغ را اضافه كنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ صورتی‌ مرغ از بین برود، بپزید.

سپس فلفل دلمه‌ای، فلفل قرمز، نمك و فلفل را هم اضافه نمائید تا مرغ مزه‌دار شود. اكنون شعله را خاموش كنید. حالا دوباره قدری آب را جوش بیاورید و ماكارونی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بپزید تا قدری نرم شود. بعد آن را آبكش كنید و به مخلوط مرغ اضافه نمائید.

حالا براكلی و آب مرغ را بیفزائید. آن‌گاه بلافاصله ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب آن كشیده شود. حالا غذا را در ظرف‌های مناسب بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیماكارونی با مرغ و براكلیماکارونی با مرغماکارونی با براکلیروش تهیه ماکارونیماکارونی تعداد بازديد: 1358 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است