Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:08

پاستا با کوفته قل قلی

پاستا با کوفته قل قلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

پاستای پخته شده 800 گرم

کره یا روغن زیتون  به میزان لازم

کوفته قل‌قلی 200 گرم

قارچ سرخ کرده یا کنسروی 150 گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

سس کچاپ  200 گرم  

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه  یک‌چهارم قاشق چایخوری

بادمجان کبابی 1 عدد کوچک

فلفل دلمه‌ای کبابی  یک عدد کوچک

سیر له کرده 1 حبه

آشپزباشی - علیرضا فروغی

پاستا را با مقداری کره یا روغن زیتون در تابه‌ای با حرارت کم گرم کنید. آنگاه سس را به پاستا اضافه کرده و مخلوط نمائید.

سپس گوشت و قارچی را که از قبل آماده کرده‌اید را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. اینک پاستا را در ظرف مناسبی سرو نمائید.

روش تهیه سس: تمامی مواد را در مخلوط‌کن ریخته و اجازه دهید خوب مخلوط شود.

برچسب ها: پاستافتوچینیآشپزباشیپاستا با کوفته قل قلیعلیرضا فروغی تعداد بازديد: 533 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است