Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 20:59

مرغ تند زعفرانی

مرغ تند زعفرانی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 زعفران آسیاب نکرده 1 قاشق چایخوری

 

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 2 عدد

 

سیر له کرده 3 حبه

 

زنجفیل رنده کرده 1 تکه 3 سانتیمتری

 

فلفل قرمز تند (چیلی) خرد کرده 2 عدد

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 

مرغ خرد کرده 2 کیلوگرم

 

آب مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

چلو برای پذیرائی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

رشته‌های زعفران را در تابه مناسبی بریزید و 1-2 دقیقه، روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه زعفران را از تابه درآورید و در ظرف کوچکی بریزید، آب جوش را به آن بیفزائید و کنار بگذارید. سپس روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا پیاز، سیر، زنجفیل و چیلی را بیفزائید و در قابلمه را بگذارید. سپس 10 دقیقه صبر کنید تا پیاز کاملا نرم شود. اکنون ادویه‌ها را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. آن‌گاه مرغ را نیز افزوده و بپزید.

سپس محلول زعفران و آب مرغ را بیفزائید و پس از چند دقیقه، مرغ را از قابلمه درآورید و گرم نگه دارید. اینک آب مرغ را روی حرارت تند قرار دهید تا قدری تبخیر شود و مقدارش به 375 میلی لیتر کاهش یابد. اکنون چلو را در ظرف مناسبی بکشید، تکه‌های مرغ را رویش بچینید و آب مرغ را رویش بدهید.  

 

برچسب ها: خوراک مرغآشپزی با مرغمرغ تند زعفرانیمرغ زعفرانیمرغ تند تعداد بازديد: 387 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است