Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 آبان 1397 - 04:30

مافین میگو و زیتون

مافین میگو و زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

کره آبکرده 90 گرم

پیازچه خرد کرده 4 ساقه

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

زیتون خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

میگوی پخته و خرد کرده 50 گرم

شیر 310 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 375 گرم

بیکینگ‌پودر دو و نیم قاشق چایخوری

نمک  به میزان لازم

مواد لازم رویه:

پنیر فتا 100 گرم

سس مایونز تند 1-2 قاشق سوپخوری

ترخون یا مرزه (خرد کرده) 1 قاشق سوپخوری

میگوی پخته  به میزان لازم

زیتون به میزان لازم

آشپزباشی - فاطمه درویش

کره، پیازچه، جعفری، زیتون و میگو را در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه شیر و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه هم بزنید و به مواد قبل اضافه کنید و مخلوط نمایید.

حالا ‌آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به مایه بیفزایید و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. اینک قالب‌های مافین را چرب کنید و از مایه فراهم کرده دوم سوم قالب‌ها را پر کنید.

سپس قالب‌های مافین را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید.

اکنون پنیر فتا، سس مایونز و ترخون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. سپس روی مافین‌ها را با مواد بپوشانید و با میگو و زیتون بیارایید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای دریاییغذای مللانواع مافینغذا با میگومافین میگوغذای راحتمافین میگو و زیتون تعداد بازديد: 391 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است