Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 13:20

اسنك ماهی تن و كنجد

اسنك ماهی تن و كنجد

shooroshirin5

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی خرد كرده 3 عدد متوسط

 

كنسرو ماهی تن روغن گرفته 1 قوطی (180 گرمی)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 ساقه

 

ساقه‌ی كرفس خرد كرده 1 عدد

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

آرد سوخاری یك‌چهارم پیمانه

 

كنجد یك‌چهارم پیمانه

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

سیب‌زمینی را بپزید، پوره كنید و بگذارید سرد شود.

حالا ماهی تن، زرده‌ی تخم‌مرغ، پیازچه و كرفس را به پوره بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

اینك با دست‌های آغشته به آرد هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و بصورت توپ‌های كوچكی در‌آورید.

سپس توپ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ فرو ببرید و بعد در مخلوط آرد سوخاری و كنجد بغلتانید.

حالا توپ‌های فراهم كرده را در روغن داغ سرخ كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی دریاییآموزش اسنکانواع اسنکدستور پخت ماهیپیش غذاغذای دریائیاسنك ماهی تن و كنجد تعداد بازديد: 788 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است