Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:19

خوراك بره با کاری

خوراك بره با کاری

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

گوشت بره خرد كرده 1 كیلوگرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر رنده كرده 4 حبه

 

زیره آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاری 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز (چیلی)  ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

آب مرغ 600 میلی لیتر

 

سیب زمینی خرد كرده 4 عدد

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس گوشت را از قابلمه درآورید و پیاز را درون قابلمه بریزید و تفت دهید.

حالا زنجفیل، سیر، زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر كاری و چیلی را بیفزائید و تفت دهید. اكنون گوشت را دوباره درون قابلمه بریزید و با ادویه‌ها مخلوط كنید.

آن‌گاه گوجه‌فرنگی و آب مرغ را نیز بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی یك و نیم ساعت، بپزید.

حالا سیب‌زمینی را درون خوراك بریزید و بگذارید سیب‌زمینی بپزد و سس خوراك غلیظ شود. اینك قدری نمك، فلفل سیاه و گشنیز را بیفزائید و در صورت دلخواه، خوراك را با چلو میل كنید.   

 

برچسب ها: خوراك بره با کاریخوراک برهآشپزی با کاریادویه کاریخوراک کاری تعداد بازديد: 853 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است