Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 12:54

خوراك بره و سبزی ها

خوراك بره و سبزی ها

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت كتف گوسفند همراه با استخوان 250 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز چهار قاچ كرده 2 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

چوپ دارچین 1 عدد

 

فلفل قرمز تند 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

قرص عصاره‌ی گوشت 2 عدد

 

كنسرو نخود آبگوشتی 400 گرم

 

هویج خردكرده 2 عدد

 

كدوسبز خردكرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد

 

مواد لازم جهت آماده كردن بلغور گندم

 

بلغور ریز 2 پیمانه

 

آب‌جوش 1/5 پیمانه

 

كره 180 گرم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

زیره‌ 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز كوبیده 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران سائیده و حل كرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا گوشت را به قطعات 2 سانتیمتری خرد كنید. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و گوشت را در آن تفت دهید تا رنگش قهوه‌ای شود.

سپس گوشت را از روغن جدا كنید. پیاز و سیر را در باقیمانده‌ی روغن تفت دهید، تا پیاز نرم شود. گوشت را اضافه كنید.

آن‌گاه ساقه‌ی دارچین، فلفل‌قرمز، نمك، فلفل، عصاره‌ی گوشت و به میزان كافی آب را بیفزائید.

درِ ظرف را بگذارید و صبر كنید تا گوشت بپزد و آب آن كشیده شود.

حالا در ظرف مناسب دیگری، نخود، هویج، كدو، گوجه‌فرنگی و قدری آب بریزید و صبر كنید تا سبزی‌ها بپزند.

اینك سبزی‌ها را با مواد فراهم شده مخلوط سازید و ساقه‌ی دارچین و فلفل قرمز را از آن خارج كنید و در كنار بلغور، آن را میل نمائید.

روش تهیه‌ی بلغور گندم

ابتدا بلغور را در آب جوش بخیسانید. حالا كره را در ظرف مناسبی بریزید روی حرارت آب كنید. سیر، زیره، تخم‌گشنیز و زعفران را در آن تفت دهید.

سپس بلغور را بیفزائید و 2 دقیقه هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود.

اینك مواد فراهم‌شده را داخل چهار قالب به گنجایش 250 میلی‌لیتر - كه آن‌ها را چرب‌كرده‌اید - بریزید و خوب بفشارید. اكنون در ظرف مناسبی، آن را برگردانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکبلغور گندمآشپزباشیخوراك برهخوراک سبزی تعداد بازديد: 897 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است