Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:31

رولت املت اسفناج | طرز تهیه املت اسفناج | مواد لازم جهت تهیه املت اسفناج

رولت املت اسفناج | طرز تهیه املت اسفناج | مواد لازم جهت تهیه املت اسفناج

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 8 عدد

نمك یك دوم قاشق چایخوری

سس فلفل یك هشتم قاشق چایخوری

اسفناج خرد كرده 300 گرم

پیاز قرمز خرد كرده 1 عدد متوسط

ژامبون بوقلمون خرد كرده 5 ورق

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 500 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده 120 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تخم‌مرغ‌ها، نمك، سس فلفل، اسفناج، پیاز و ژامبون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مایه فراهم كرده را در سینی چربكرده دارای كاغذ روغنی به اندازه 25×38 سانتیمتر بریزید و 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس روغن اضافیش را بگیرید. اكنون املت را روی كاغذ روغنی بگذارید و قارچ و سه چهارم پیمانه از پنیر را رویش بریزید و آن را رول كنید. اینك املت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با باقیمانده پنیر و ژامبون بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآشپزیمواد لازم رولت املت اسفناجروش تهیه رولت املت اسفناجرولت اسفناج تعداد بازديد: 2349 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است