Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آبان 1399 - 22:44

رولت قارچ و ژامبون

رولت قارچ و ژامبون

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ همزده 3 عدد

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

جعفری ریز خرد کرده 1قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد کرده از هر‌کدام 1 قاشق سوپخوری

 

(سبز، قرمز و نارنجی)

 

کره برای چرب کردن تابه 1 قاشق سوپخوری

 

مواد میانی:

 

پنیر خامه‌ای 125 گرم

 

قارچ ریز خرد کرده و تفت داده 3 قاشق سوپخوری

 

ژامبون ریز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد کرده 2 ساقه

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پنیر پارمسان رنده کرده یک چهارم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

تخم‌مرغ، نمک، جعفری و فلفل دلمه‌ای‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه تابه مناسبی به قطر 28 سانتیمتر را با کره چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرارت ملایم و در بسته آن را بپزید.

سپس روی کاغذ روغنی پن‌کیک را برگردانید، رویش را با مواد میانی بپوشانید و از لبه آن را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

هنگام سرو رولت را با کارد تیزی برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش آماده‌سازی مواد میانی: پنیر خامه‌ای، قارچ، ژامبون، نمک، فلفل، پنیر پارمسان و پیازچه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

 

برچسب ها: انواع رولترولت قارچرولت قارچ و ژامبونرولت ژامبون و قارچرولت ها تعداد بازديد: 1952 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟