Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:00

رول سیب زمینی

رول  سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد درسته و یك عدد زرده

 

دوغ 200 میلی‌لیتر

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آرد 400 گرم

 

سیب‌زمینی پخته‌ی درشت 2 عدد

 

تخم مرغ پخته‌ی سفت 2 عدد

 

پنیر موزارلای رنده كرده 800 گرم

 

كنجد تفت‌داده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

روغن، تخم مرغ، زرده‌ی تخم مرغ، دوغ، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه كم‌كم آرد را بیفزائید، در حدی كه خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد آن را نیم ساعت استراحت دهید.

سپس سیب‌زمینی را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اینك برش‌های بلند و منظمی از سیب‌زمینی‌ها فراهم سازید.

اكنون تخم مرغ را رنده كنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

اینك مربع‌های 12 سانتیمتری از خمیر ببرید.

در هر خمیر برشی از سیب‌زمینی قرار دهید و روی آن، قدری تخم مرغ رنده‌كرده، پنیر و قدری كنجد بپاشید.

حالا از دو طرف خمیر، به اندازه‌ی نیم سانتیمتر روی مواد قرار دهید.

بعد آن را لول كنید. اكنون آن را در روغن داغ سرخ ‌كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه، روغن اضافی‌اش را بگیرید و میل نمائید.

نكته‌ی خواندنی

دوغ نوشیدنی لبنی مناسبی است كه می‌تواند جای نوشابه را در سبد غذائی ما بگیرد، نوشیدنی سالم و مفیدی كه تأمین‌كننده بخشی از نیاز روزانه كلسیم و حاوی ویتامین‌های گروه B است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولمیان وعده دانش آموزانآموزش رولمیان وعده مدرسهآشپزباشیمیان وعده کودکرول سیب زمینیدستور تهیه رول تعداد بازديد: 1464 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است