Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:04

کباب آدانا

کباب آدانا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

دنبه 200 گرم

گوشت چرخکرده 600 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته یک عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

پرک فلفل قرمز  20 گرم

پاپریکا 40 گرم

کره نرم شده 20 گرم

گوجه مینیاتوری  به میزان لازم

کدو (سبز و زرد) به میزان دلخواه

فلفل‌ دلمه‌ای رنگی به میزان دلخواه

کاهو به میزان دلخواه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

دنبه‌، گوشت، پیاز، نمک، فلفل، پرک فلفل قرمز و پاپریکا را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.

آن‌گاه گوشت را از کاسه دستگاه غذاساز جدا کنید و قدری ورز دهید.

سپس کره را به گوشت اضافه کنید و قدری دیگر ورز دهید. حالا هربار به میزان یک نارنگی کوچک از گوشت برداشته، در دست فرم دهید و به سیخ بکشید.

اینک کباب‌ها را روی آتش بپزید تا برشته شوند. حالا کباب را در دیس مناسبی که با گوجه مینیاتوری، کدو و فلفل دلمه‌ای و کاهو  پر کرده‌اید قرار دهید.

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب آداناطرز تهیه انواع کبابمواد لازم برای تهیه کباب آداناطرز تهیه انواع کباب های ترکیانواع غذاهای ترکیه ایی تعداد بازديد: 909 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است