Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:54

ساندویچ های مرغ و بادام

ساندویچ های مرغ و بادام

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

پودر زنجفیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر 5 ادویه* یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 180 گرم

 

جعفری خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

نان سبوسدار 10 برش

 

نان سفید 5 برش

 

فیله‌ی مرغ پخته 5 برش

 

خلال بادام بوداده یك‌سوم پیمانه

 

* (شامل؛ انیس، دارچین، رازیانه، هل و میخك)

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

پنیر، زنجفیل و ادویه‌ها را دركاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

همچنین، كره و جعفری را در كاسه‌ی دیگری بریزید و مخلوط كنید.

سپس مخلوط پنیر را روی 5 برش از نان‌های سبوسدار بمالید و برش‌های نان سفید را روی آن‌ها قرار دهید.

حالا نیمی از مخلوط كره و جعفری را روی نان‌های سفید بمالید و تكه‌های فیله‌ی مرغ را رویش بگذارید و خلال بادام بپاشید.

اكنون باقیمانده‌ی مخلوط كره و جعفری را روی باقیمانده‌ی نان‌های سبوسدار بمالید و آن‌ها را به‌گونه‌ای روی مرغ و بادام بگذارید كه قسمت كره خورده، روی مرغ باشد.

اینك اطراف نان‌‌ها را ببرید و هر كدام را به 9 قسمت مساوی تقسیم كنید.

ساندویچ‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

نكته‌ی خواندنی

نان سبوسدار نسبت به نان سفید به طور میانگین دوبرابر ویتامین، موادمعدنی و فیبر دارد.

فیبر موجود در نان سبوسدار برای بهبود عملكرد دستگاه گوارش و رفع یبوست مفید است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچمیان وعده دانش آموزاندستور تهیه ساندویچمیان وعده مدرسهآشپزباشیساندویچ مرغ و بادام تعداد بازديد: 1235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است