Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:53

برگر ماهی تن و برنج

برگر ماهی تن و برنج

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 ذرت پخته 50 گرم

 

برنج پخته 1 پیمانه

 

کنسرو ماهی تن بدون روغن  185 گرم

 

تخم مرغ همزده 3 عدد

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم کرده 250 گرم

 

شوید خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

ذرت، برنج، ماهی تن و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید.

حالا هربار به اندازه یک چهارم پیمانه از مایه برگر را در تابه بریزید، کمی آن را با قاشق شکل دهید و دو طرف آن را سرخ کنید تا طلائی رنگ شود.

اکنون گوجه‌فرنگی و شوید را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. برگرها را در نان بگذارید و با مخلوط گوجه‌فرنگی و شوید بیارائید.  

 

برچسب ها: انواع برگرآموزش برگربرگر ماهیبرگر ماهی تن و برنجبرگر تنبرگر برنج تعداد بازديد: 1111 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است