Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:26

تخم مرغ پلو

تخم مرغ پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

برنج پخته 300 گرم (2 پیمانه)

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

نیمی از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید، برنج پخته و نمك را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 5 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و اندكی از نمك را در كاسه‌ای بریزید و هم بزنید.

حالا برنج را در یك طرف تابه نگه دارید و باقیمانده‌ی روغن را در همان تابه بریزید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ببندد. حالا تخم‌مرغ‌ها را با برنج مخلوط كنید و چنانچه برنج خشك بود، قدری روغن یا كره به آن بیفزائید.

اكنون پیازچه را به مخلوط برنج افزوده و 3 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه تخم‌مرغ پلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و رویش كنجد بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغتخم مرغ پلودستور پلو تعداد بازديد: 439 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است