Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:27

لوف اسفناج و ماهی تن

لوف اسفناج و ماهی تن

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

اسفناج خرد كرده و پخته 500 گرم

كره‌ی‌ آبكرده 50 گرم

شنبلیله‌ی خشك 2 قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری

ماهی تن 2 قوطی (200 گرمی )

نان برشی ریز خرد كرده 5 عدد

خامه 150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

تخم‌مرغ 2 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

حلقه‌های لیمو برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

قالب نسوز مناسب مایكروویو به ابعاد 12×22 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه در ظرف مناسب مایكروویو اسفناج، كره، شنبلیله، نمك و فلفل را بریزید و در دستگاه مایكروویو قرار دهید.

حالا مایكروویو را 8 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات روشن كنید. در این میان یكبار مواد را هم بزنید. سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید و پیاز سرخكرده، ماهی، نان، خامه، تخم‌مرغ، پنیر، پوست و آب‌لیمو را به مواد بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه‌ی فراهم‌كرده را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و با سلفون بپوشانید. اكنون روی سلفون با سوزن چند سوراخ ایجاد كنید و قالب را در مایكروویو بگذارید.

دستگاه را با قدرت 70 درصد روشن كنید و لوف را 11 - 13 دقیقه بپزید. اینك لوف اسفناج را در ظرف مناسبی برگردانید و با لیمو بیارائید.

یادآوری: برای خرد كردن نان از دستگاه غذاساز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجمواد لازم لوف اسفناج و ماهی تنروش تهیه لوف اسفناج و ماهی تنلوف اسفناج و ماهی تنلوف اسفناجلوف تعداد بازديد: 422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است