Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 11:50

گراتن بادمجان و گوجه‌فرنگی

گراتن بادمجان و گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان حدود 1 كیلوگرم

نمك و فلفل به میزان لازم

ریحان خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده 75 گرم

بادام آسیاب كرده 4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی:

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

سیر له كرده 2 حبه

گوجه فرنگی خرد كرده 800 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

برگ ریحان 2 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

بادمجان‌ها را از درازا نصف كنید و آن‌ها را روی سینی دارای فویل و چربكرده بگذارید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و بادمجان‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید تا نرم شود. سپس ظرف نسوز مناسبی را به اندازه 5/22×5/32 سانتیمتر چرب كنید و یك دوم پیمانه ازسس فراهم كرده را در آن بریزید.

حالا بادمجان‌های برشته شده را حلقه‌ای ببرید و روی سس بچینید. رویش نمك و فلفل بپاشید. اكنون روی بادمجان‌ها سس بریزید و ریحان و پنیر پارمسان بپاشید. به همین ترتیب لایه‌های بادمجان، سس، ریحان و پنیر را تكرار كنید و در آخر روی گراتن را با سس، پنیر پارمسان و پودر بادام بپوشانید. اكنون گراتن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.   

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ریحان را بیفزائید و بگذارید سس بپزد.

 

برچسب ها: گراتنگراتن بادمجان و گوجه‌فرنگیروش تهیه گراتن بادمجانمواد لازم گراتن گوجه فرنگیگراتن گوجه فرنگی تعداد بازديد: 2927 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است