Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:51

چرخ های پنیری

چرخ های پنیری

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

خمیر هزار ورق 250 گرم

 

سس گوجه‌فرنگی 15 میلی‌لیتر (1 قاشق سوپخوری)

 

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده 50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذروغنی بپوشانید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی 25×35 سانتیمتر و به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و سس گوجه‌فرنگی بمالید.

دقت كنید كه حدود یك سانتیمتر از لبه‌های خمیر به سس آغشته نشود!

سپس پنیر را بپاشید و لبه‌های خمیر را با تخم‌مرغ مرطوب كنید. اكنون خمیر را از طرف طول رول كنید و رویش تخم‌مرغ بمالید.

حالا به كمك چاقوی تیزی خمیر را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.

یادآوری: خمیر هزار ورق (هزارلا) به صورت آماده در فروشگاه‌های لوازم قنادی قابل دسترسی است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپنیر چدارسس گوجه فرنگیخمیر هزارلاآشپزی با پنیرچرخ های پنیریخمیر هزار ورق تعداد بازديد: 1101 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است