Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 06:43

بورک ماهی و اسفناج

بورک ماهی و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله سمن 600-500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

نان یوفکا دالیا  4 ورق

کره آبکرده 50 گرم

برگ اسفناج 200 گرم

سس گوجه‌فرنگی یک‌دوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله‌های ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

آن‌گاه نان یوفکا را روی سطح میز کار قرار دهید و رویش را با کره آغشته کنید.

حالا ماهی مزه‌دار کرده را در وسط خمیر بگذارید و رویش برگ‌های اسفناج را قرار دهید و در خمیر را بپیچید و  مجددا‍ً رویش را با کره آغشته کنید.

اینک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ماهی را در آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

اکنون مطابق شکل در ظرف مناسبی سس را بریزید و ماهی را درون آن قرار دهید.

برچسب ها: غذای مللغذای سالمانواع بورکغذای فوریآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سبکبورک ماهی و اسفناجانواع غذاهای دریایی تعداد بازديد: 950 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است