Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:11

خوراك میگو با سس بادام

خوراك میگو با سس بادام

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

سیر ریز خردكرده 3 حبه

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی 8 عدد

 

زیره‌ آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب مرغ 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

بادام آسیاب كرده 130 گرم

 

خامه‌ صبحانه 175 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

میگو پاك‌كرده و پخته 900 گرم

 

گشنیز و پیازچه‌ خردكرده برای تزئین به میزان لازم

 

برنج پخته برای پذیرائی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه پوست و دانه گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و ریز خرد كنید. سپس آن را به مخلوط سیر و پیاز بیفزائید و 10 دقیقه، بپزید.

حالا این مخلوط را در دستگاه غذاساز پوره كنید. زیره و آب مرغ را نیز بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه‌ صاف و یكنواختی حاصل شود.

حالا این مخلوط را درون قابلمه‌‌ بزرگی بریزید، پودر بادام را اضافه كنید و 2-3 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خامه، نمك، فلفل و میگوها را نیز درون قابلمه بریزید و 2-3 دقیقه‌ دیگر روی حرارت نگه دارید.

اینك خوراك میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، با گشنیز و پیازچه بیارائید و در صورت دلخواه با برنج میل كنید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با میگوخوراك میگـوحوراک با سس بادامطرز تهیه خوراك میگـومواد اولیه خوراك میگـو تعداد بازديد: 1361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است