Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 10:43

پاستا با گل كلم و پنیر

پاستا با گل كلم و پنیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پاستا پنه یا لوله‌ای    250 گرم

 

گل‌كلم خردكرده 500 گرم

 

كره آبكرده 50 گرم

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

اسفناج بخارپز و خردكرده 1 كیلوگرم

 

دانه صنوبر یا آفتابگردان  25 گرم

 

پنیر چدار رنده كرده 100 گرم

 

پنیر بلوچیز رنده كرده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 3 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 1 عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در قابلمه مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا را بیفزائید تا بپزد و نرم شود. حالا در قابلمه دیگری آب و نمك بریزید و روی اجاق بجوشانید، گل كلم را به آب جوشان بیفزائید و 5 دقیقه بپزید، سپس در صافی بریزید.

 اینك در كاسه مناسبی كره، پاستا، سس خردل، جوزهندی، اسفناج، گل كلم، نیمی از دانه صنوبر یا آفتابگردان و نیمی از مخلوط پنیرها را تركیب و مخلوط كنید.

 اكنون مواد فراهم‌كرده را بین 6 ظرف چربكرده نسوز به گنجایش 500 میلی‌لیتر تقسیم كنید، روی آن‌ها را با باقیمانده پنیر و دانه صنوبر یا آفتابگردان بیارائید و در فر گرم‌ شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و پنیر طلائی رنگ شود.

حالا مقداری سس گوجه‌فرنگی فراهم‌كرده روی آن بریزید و میل كنید. 

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی: در تابه مناسبی روغن زیتون، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، نمك و فلفل را بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید تا سبزی‌ها نرم شوند.

 

برچسب ها: پاستاآموزش پاستاانواع پاستاپاستا با پنیرمواد اولیه پاستاطرز تهیه پاستاپاستا با گل كلم تعداد بازديد: 906 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است