Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 18:56

برگر سیب زمینی و عدس

برگر سیب زمینی و عدس

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

عدس قرمز (دال عدس) 200 گرم (1 پیمانه)

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط (300 گرم)

 

سیر له كرده 1 حبه

 

دانه‌ی صنوبر یا خلال بادام 80 گرم (یك دوم پیمانه)

 

سیب‌زمینی پوره كرده و خنك شده یك‌و یك‌دوم پیمانه

 

ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

خردل 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان رنده كرده 40 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

خرده نان 70 گرم (1 پیمانه)

 

خرده نان (اضافی) 50 گرم (یك دوم پیمانه)

 

نان همبرگر 6 عدد

 

كاهوی خرد كرده 300 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

عدس را بپزید و كنار بگذارید.

آن‌گاه روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید، پیاز، سیر و دانه‌ی صنوبر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود و دانه‌ی صنوبر قدری طلائی رنگ گردد.

سپس عدس، پوره‌ی سیب‌زمینی، مخلوط پیاز و دانه‌ی صنوبر، ریحان، خردل، پنیر، زرده‌ی تخم‌مرغ و خرده نان (70 گرم) را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اینك از مایه‌ی فراهم كرده 6 برگر درست كنید و در خرده‌نان اضافی (50 گرم) بغلتانید. حالا برگرها را به مدت تقریبی یك ساعت در یخچال قرار دهید.

اكنون دو طرف برگرها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود. برگرها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

آن‌گاه برگرها را همراه با كاهو درون نان قرار دهید و با سس فلفل میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی سس فلفل؛ 160 میلی‌لیتر خامه را با 2 قاشق سوپخوری سس فلفل مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسآموزش سسآشپزی با سیب زمینیانواع برگربرگر سیب زمینی و عدسآموزش برگربرگر عدسبرگر سیب زمینیسس فلفل تعداد بازديد: 1087 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است