Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:56

پاستای گوجه فرنگی (افغانی)

پاستای گوجه فرنگی (افغانی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

فتوچینی 300 گرم

 

روغن مایع 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

سیر له كرده 3 حبه

 

گوجه‌فرنگی پوره كرده 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نعنای خشك 1 قاشق چایخوری

 

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

سیر له كرده (برای طعم‌دار كردن ماست) 2 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه‌ی بزرگ و مناسبی، آب بریزید و نمك را بیفزائید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید. سپس فتوچینی را به مدت تقریبی 8 دقیقه، در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید.

حالا روغن را در تابه‌ی مناسب و بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. اكنون سیر را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی نرم شود.

اینك پوره‌ی گوجه‌فرنگی را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و چند دقیقه بجوشانید. آن‌گاه فتوچینی را به پوره‌ی گوجه‌فرنگی بیفزائید و مخلوط كنید.

غذا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا بیارائید. در صورت دلخواه پاستا را با ماست و سیر میل كنید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش آشپزیآموزش پاستاانواع پاستاپاستای گوجه فرنگیغذای افغانیغذای مقرون به صرفهفتوچینی تعداد بازديد: 1476 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است