Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:46

اسپاگتی سیسیلی

اسپاگتی سیسیلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان دلمه‌ای بزرگ  2 عدد

 

روغن  150 میلی‌لیتر

 

پیار خرد كرده  1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

گوشت چرخكرده  350 گرم

 

رب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی خرد كرده  400 گرم

 

سس ووستر شایر  1 قاشق چایخوری

 

آویشن یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

زیتون سیاه حلقه‌ای خرد كرده 60 گرم

 

اسپاگتی  175 گرم

 

پنیر پارمزان رنده كرده 115 گرم

آشپزباشی

 

بادمجان‌ها را به ضخامت نیم سانتیمتر و به صورت حلقه‌ای ببرید و در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه پیاز و سیر را در روغن تفت دهید. گوشت را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، سس ووسترشایر، آویشن، نمك، فلفل، فلفل دلمه‌ای و زیتون را اضافه كنید و به مدت ده دقیقه بپزید.

اكنون اسپاگتی را در آب جوش، نمك و 1 قاشق سوپخوری روغن بپزید، در آبكش بریزید و رویش قدری آب ولرم بریزید. سپس در كاسه‌ی گودی، اسپاگتی، گوشت و پنیر را با هم مخلوط كنید. بادمجان‌ها را دور و كف قالب بچینید.

اكنون مخلوط پاستا را بیفزائید و رویش را نیز بادمجان بچینید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 40 دقیقه بپزید. بعد از 5 دقیقه آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسپاگتیآشپزباشیمواد لازم اسپاگتیاسپاگتی سیسیلیروش تهیه اسپاگتی سیسیلی تعداد بازديد: 1245 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است