Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:24

خوراك مخلوط براكلی و گل كلم

خوراك مخلوط براكلی و گل كلم

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز خلالی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

روغن مخصوص سرخ كردنی   به میزان لازم

 

لوبیا سبز خرد كرده  100 گرم

 

عدس 50 گرم

 

گل كلم 100 گرم

 

كلم براكلی 100 گرم

 

اسفناج خرد كرده 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

سویا سس 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – معصومه عیوضی

  

پیاز را با قدری روغن تفت دهید. آن‌گاه لوبیا سبز و عدس را بپزید. سپس گل‌كلم و براكلی را به صورت گلچه‌های كوچك درآورید و همراه با لوبیا سبز و عدس به پیاز بیفزائید.

اینك اسفناج را هم اضافه كنید و مخلوط سبزی را 10-15 دقیقه بپزید. اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سس فراهم كرده میل كنید.

روش تهیه سس: سویا سس، شكر و كره را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآموزش خوراکخوراکطرز تهیه خوراکخوراك مخلوطخوراك براكلیخوراك گل كلم تعداد بازديد: 1262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است