Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:15

پلوی عربی (مُتَبّك)

پلوی عربی (مُتَبّك)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 400 گرم

 

مرغ خردكرده 500 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

زردچوبه به میزان لازم

 

روغن به میزان لازم

 

كشمش یك‌دوم پیمانه

 

پیازداغ 1 پیمانه

 

گرد لیموعمانی 1 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زیره‌ی سبز یك قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ی كاری یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

 

برنج را به مدت 3 ساعت در آب و نمك بخیسانید. مرغ را با پیاز، نمك، كمی زردچوبه و روغن تفت دهید و با قدری آب بپزید.

در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و كشمش و پیازداغ را در آن تفت دهید.

حالا گرد لیمو، فلفل قرمز، زیره و ادویه‌ی كاری را به مخلوط پیاز و كشمش بیفزائید و نخودفرنگی را با ‌آن مخلوط نمائید.

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه مواد آماده را با برنج آبكش‌كرده مخلوط سازید و دم كنید.

تكه‌های مرغ را بار دیگر سرخ كنید. پلو را در دیس زیبائی بكشید و رویش را با تكه‌های مرغ و برنج زعفرانی، تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزباشیپلوی عربیمتبکدستور پخت پلو تعداد بازديد: 2230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است