Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:23

ریش کباب

ریش کباب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

رب گوجه  30  گرم     

فلفل سیاه   یک دوم قاشق چایخوری

مخلوط میخک، آویشن، فلفل قرمز، پودر هل  یک قاشق چایخوری

خردل  10 گرم

روغن زیتون  40 گرم

گوشت مخصوص شیشلیک 6 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

تمامی مواد اولیه را با روغن مخلوط کنید. آن‌گاه تکه‌های گوشت را به آن بیفزائید و به آرامی گوشت را ماساژ دهید تا چاشنی‌ها به خوبی به خورد گوشت بروند.

سپس گوشت را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا تکه‌های گوشت را به سیخ کشیده و باز قبل از پخت با قلمو سطح گوشت را به مواد  آغشته کنید و کباب را روی آتش بپزید.

1: در صورت تمایل می‌توانید شیشلیک را با روغن کم در تابه نیز سرخ کنید.

2: این غذا را می‌توانید با انواع سبزیجات و یا پلو‌های ادویه‌دار سرو نمائید.

برچسب ها: شیشلیکآشپزباشیکیان رنجبرریش کبابکباب شیشلیکطرز تهیه ریش کبابمواد لازم برای تهیه ریش کبابروش پخت انواع گوشت شیشلیک تعداد بازديد: 1745 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است