Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:21

فَطایر

فَطایر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 6 قاشق سوپخوری

 

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر(یك‌دوم پیمانه)

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

كره آبكرده 50 گرم

 

آرد به اندازه‌ای كه خمیر بدست نچسبد

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

پنیر ماسكارپونه 200 گرم

 

پیازچه ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آب ولرم، یك قاشق چایخوری شكر و مایه خمیر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 5 دقیقه صبر كنید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه شیر، شكر باقیمانده، نمك، تخم‌مرغ و كره را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید.

 حالا آرد را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 5 دقیقه ورز دهید و آن را در كاسه چربكرده قرار دهید.

رویش را بپوشانید و در حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و دایره‌هایی به قطر 8 سانتیمتر از آن ببرید.

 حالا در هر خمیر یك قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و چهار گوشه خمیر را به هم بچسبانید و با فاصله در سینی چربكرده، بچینید و رویشان تخم‌مرغ بمالید.

بعد از 10 دقیقه، آن را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، فطایر را بپزید تا طلایی رنگ شود.

 اینك فطایر را برای پذیرایی، در دیس مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: پنیر، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با پنیرآشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش فَطایـِرطرز تهیه فَطایـِرانواع فَطایـِرمواد اولیه فَطایـِردستور فَطایـِرفَطایـِر تعداد بازديد: 1304 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است