Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:00

تارتلت سیب‌زمینی

تارتلت سیب‌زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 750 گرم

شیر  180 میلی‌لیتر

كره  30 گرم

پیاز خرد كرده  3 عدد كوچك

فلفل دلمه‌ای ریز خرد كرده 1 نصفه

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ  همزده 1 عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

كره آبكرده (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

سیب زمینی ها را بپزید، پوره كنید و شیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و آب كنید. پیاز و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به مواد درون تابه اضافه كنید.

حالا این مخلوط را به پوره سیب‌زمینی افزوده و خوب مخلوط نمائید. اینك 6 قالب تارتلت را كه بهتر است دیواره آنها از كفشان جدا باشد، چرب كنید و مایه فراهم كرده را درون این قالب‌ها بریزید، آن‌گاه كره آبكرده (اضافی) رویشان بدهید و پنیر پارمسان بپاشید.

اكنون تارتلت را  به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: تارتلت سیب‌زمینیآشپزي تارتلتروش تهيه تارتلتمواد لازم تارتلتتارتلت تعداد بازديد: 1414 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است