Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 09:12

كالزون مرغ و پنیر

كالزون مرغ و پنیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 7 گرم

 

آب ولرم 150 میلی‌لیتر (حدود دو‌سوم پیمانه)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آرد حدود 500 گرم

 

نمك  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پنیر چدار رنده‌كرده  240 گرم

 

مواد لازم میانی

 

مرغ پخته و خردكرده 400 گرم

 

پنیر خامه‌ای 120 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده 60 گرم

 

سس فلفل تند  1 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

مایه‌خمیر، آب ولرم و شكر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه روغن مایع را بیفزائید و هم بزنید.

اكنون مخلوط آرد و نمك را كم‌كم به آن اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر و به اندازه 20× 30 سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را روی نصف خمیر بریزید و صاف كنید.

اكنون روی مواد را با پنیر بپوشانید و نیمه دیگر خمیر را روی مواد میانی تا كنید و در سینی چربكرده بگذارید. اینك روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید. حال كالزون را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش‌ تهیه مواد میانی: مرغ، پنیر خامه‌ای، فلفل دلمه‌ای، سس فلفل تند، زیره، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كالزونكالزون مرغكالزون پنیرانواع كالزونطرز تهیه كالزونآموزش كالزونمواد اولیه كالزون تعداد بازديد: 874 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است