Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 08:02

پلوی زعفرانی با مرغ و کاری

پلوی زعفرانی با مرغ و کاری

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت

 

فلفل قرمز تند(چیلی)، ریز خرد كرده 3 عدد

 

زنجفیل رنده كرده 1 تكه دو ونیم سانتیمتری

 

سیر له كرده 4 حبه

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی ریز خرد كرده 3 عدد

 

مرغ خرد كرده 500 گرم

 

گشنیز خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه برنج زعفرانی:

 

كره 2 قاشق چایخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

برنج دو سوم پیمانه

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

زعفران یك دوم قاشق چایخوری

 

آب مرغ یك و یك دوم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه چیلی، زنجفیل و سیر را افزوده و تفت دهید. سپس نمك و ادویه‌ها را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کنید و سس را بجوشانید. آن‌گاه مرغ را درون این سس بریزید و بگذارید مرغ بپزد. سپس مرغ را همراه با برنج، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.

روش تهیه برنج زعفرانی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه برنج، نمك و زعفران را افزوده و مخلوط كنید. حالا آب مرغ را درون برنج بریزید و آن را بپزید.

 

برچسب ها: انواع پلوپلوی زعفرانی با مرغ و کاریپلوی زعفرانیپلوی کاریپلو مرغ تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است