Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:54

سمبوسه سوسیس

سمبوسه سوسیس

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سوسیس خردكرده 680 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

نان باگت 1 عدد

 

پوره‌ی گوجه‌فرنگی 140 گرم

 

برگ شاهی 2 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی پیاز كارامل كرده

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 600 گرم

 

شكر قهوه‌ای 1 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی بالزامیك 60 میلی‌لیتر

آشپزباشی

 

ابتدا سوسیس‌ها را سرخ كنید. در این فاصله، نان را از كنار برش بزنید و پوره‌ی گوجه را داخلش بریزید.

آن‌گاه پیاز كارامل‌كرده را بیفزائید و سوسیس و شاهی را اضافه نمائید.

حالا ساندویچ را درون فویل یا كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و آن را به 8 قسمت تقسیم كنید.

روش تهیه‌ی پیاز كارامل‌كرده

روغن را درون تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید؛ پیاز را به مدت 10 دقیقه در‌‌ آن تفت دهید.

آن‌گاه شكر و سركه را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا پیاز، كاراملی شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچغذای پیک نیکیآموزش سمبوسهانواع سمبوسهآشپزباشیسمبوسه سوسیس تعداد بازديد: 1278 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است