Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 11:57

خوراك میگوی تندوری

خوراك میگوی تندوری

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماست 4 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز تند، خردكرده 2 عدد

 

سیر و زنجفیل رنده‌كرده 1‌ قاشق چایخوری

 

دانه‌های هل سبز 4 عدد

 

زیره‌ آسیاب‌‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی 1 پینچ

 

میگوپاك‌كرده 24 عدد

 

روغن برای چرب كردن تابه به میزان لازم

 

لیموترش به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

ماست، فلفل سبز، سیر و زنجفیل را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. آن‌گاه سس را در كاسه‌ غیرفلزی و مناسبی بریزید و هل، زیره، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك و پودر چیلی را به آن بیفزائید.

حالا میگوها را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً به سس آغشته شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و دست‌كم 30 دقیقه یا 4 ساعت در یخچال نگه دارید.

 اكنون تابه‌ چربكرده و مناسبی را روی اجاق با حرارت زیاد قرار دهید تا كاملاً داغ شود. حالا میگوها را با انبر از سس در آورید و یكی یكی‌ درون تابه سرخ كنید. آن‌گاه میگوی تندوری را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو بیارائید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با میگوخوراك میگوی تندوریخوراک میگوآشپزی با ماستطرز تهیه میگوطرز تهیه خوراک تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است