Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 10:01

املت سوفله

املت سوفله

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برگ اسفناج تازه 20 عدد

 

فیله مرغ خردكرده و پخته 350 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه ریز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

شوید خردكرده 1 قاشق چایخوری

 

كره 20 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سالسای گوجه‌فرنگی:

 

گوجه‌فرنگی رسیده و خردكرده 2 عدد

 

خیار خردكرده نصف یك عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده نصف یك عدد

 

پیاز خردكرده نصف یك عدد

 

مخلوط شكر و سركه 2 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

ابتدا برگ‌های اسفناج را خرد كنید. سپس آن را بخارپز كنید. حال فیله ‌مرغ، روغن زیتون، آبلیمو و سس مایونز را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. اینك زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید.

سفیده، تخم‌مرغ را آنقدر بزنید تا كاملاً پوك و سبك شود. حال زرده تخم‌مرغ را با آب، پیازچه، جعفری و شوید مخلوط نمائید. سپس سفیده را به مخلوط اضافه كنید و كمی هم بزنید.

اكنون كره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، مواد فراهم‌كرده را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید تا امت بپزد.

سپس املت آماده را در ظرف مناسب قرار دهید و روی نیمی از آن را با اسفناج و مایه آماده كرده مرغ بپوشانید و نیمه دیگر املت را برگردانید و با سالسای گوجه‌فرنگی میل كنید.

روش تهیه سالسای گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل، پیاز، شكر و سركه را در ظرفی با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع املتانواع سوفلهاملت سوفلهسوفله املتسوفله ها تعداد بازديد: 872 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است