Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:07

راگوی قارچ و زیتون

راگوی قارچ و زیتون

shooroshirin3

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

سیب زمینی مكعبی خرد كرده 2 عدد

بامیه ریز 100 گرم

هویج خلالی خرد كرده 1 عدد

پیازچه خرد كرده 6 ساقه

رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

زیره سبز یك چهارم قاشق چایخوری

ادویه تندوری 1 قاشق چایخوری

آب گوجه فرنگی 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

قارچ 8 عدد ریز

آلو سیاه 6 عدد

گوجه فرنگی خشك در روغن زیتون 3 تكه

زیتون سبز، حلقه‌ای خرد كرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی، بامیه، هویج و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك، فلفل، زیره و ادویة تندوری را بیفزائید و تفت دهید. اكنون آب گوجه‌فرنگی را افزوده و 20 دقیقه خوراك را بپزید.

سپس قارچ و آلو را درون خوراك بریزید و بگذارید خوراك جا بیفتد. اینك گوجه‌فرنگی خشك و زیتون را به خوراك افزوده و پس از 5 دقیقه، خوراك را از روی حرارت بردارید. اكنون راگو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: برای تهیه ادویه تندوری؛ زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، پاپریكا، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز (از هر كدام یك قاشق چایخوری) را با هم مخلوط و آسیاب كنید. از این مقدار ادویه، دو و نیم قاشق سوپخوری ادویة تندوری خواهید داشت.

 

برچسب ها: راگوی قارچ و زیتونتهيه راگوي قارچآموزش راگوي قارچ و زيتونآشپزي با قارچمواد لازم براي راگوي قارچ و زيتون تعداد بازديد: 309 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است