Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 - 23:42

كراكت های پنیر و كنجد

كراكت های  پنیر و كنجد

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

تخم مرغ 2 عدد

 

پنیر گودا یا چدار رنده كرده 250 گرم (2 پیمانه)

 

پنیر پارمزان رنده كرده دو سوم پیمانه

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد یك‌چهارم پیمانه

 

پیازچه‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

كنجد اضافی 2 قاشق سوپخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

تخم مرغ‌ها، هر دو پنیر، آرد، كنجد و پیازچه را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

آن‌گاه روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار به اندازه‌ی 2 قاشق چایخوری از این مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و در كنجد اضافی بغلتانید.

حالا كراكت‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت، در یخچال نگه دارید. بعد آن‌ها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شوند.

اكنون كراكت‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. بعد را در ظرف مناسبی بچینید و نوش جان نمائید.

نكته‌ی خواندنی

كلسیم از املاح معدنی موجود  در كنجد است. بنابراین مصرف كنجد در پیشگیری از پوكی استخوان و كاهش چگالی اسخوان مفید می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کراکتآموزش کراکتآشپزباشیکراکت پنیرکراکت کنجددستور تهیه کراکت تعداد بازديد: 1360 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است