Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:31

رول‌های اسفناج و بادمجان

رول‌های اسفناج و بادمجان

shooroshirin3

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 2 عدد درشت

روغن زیتون به میزان لازم

نمك و فلفل به میزان لازم

اسفناج پخته و آبگرفته 360 گرم

پنیر خامه‌ای 450 گرم

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده 30 گرم

سیر له كرده 1 حبه

تخم مرغ همزده 1 عدد

سس گوجه فرنگی 5 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده كرده 240 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

 

بادمجان‌ها را از درازا به ورقه‌های نازك ببرید. رویشان نمك بپاشید و 15-20 دقیقه، در صافی نگه دارید. آن‌گاه بادمجان‌ها را خشك كنید و رویشان روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و در سینی فر بچینید. سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بگذارید و  بادمجان را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، برشته كنید.

اسفناج، پنیر خامه‌ای، جعفری، پنیر پارمسان، سیر، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا روی هر ورق بادمجان، 1 قاشق سوپخوری از مایة میانی فراهم كرده بگذارید و آن را رول كنید. آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی را در ظرف نسوز و مناسبی بریزید و رول‌های بادمجان را رویش بچینید. اكنون روی بادمجان‌ها، پنیر موزارلا بپاشید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: رول هاي اسفناج و بادمجانتهيه رول هاي اسفناجآشپزي با بادمجاناسفناج و بادمجانرول اسفناج و بادمجان تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است