Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:31

برگر بوقلمون با فلفل كبابی

برگر بوقلمون با فلفل كبابی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده بوقلمون 700 گرم

 

ریحان خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

سیر له‌كرده 3 حبه

 

فلفل‌دلمه‌ای قرمز پوره‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

پودر ارگانو 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فلفل‌دلمه‌ای قرمز كبابی‌كرده و خلالی‌ خردكرده به میزان لازم

 

آشپزباشی

 

ابتدا در ظرف مناسبی، گوشت، ریحان، سیر، پوره فلفل، پودر ارگانو، نمك و فلفل را بریزید و خوب ورز دهید. حالا آن را به 4 قسمت تقسیم كنید. آن‌گاه هر قسمت را در دست به شكل برگر در آورید.

 اینك صفحه گریل را چرب كنید و برگرها را روی آن سرخ نمائید. اكنون نان برگر را به دو قسمت برش بزنید. در قسمت زیرین برگ‌های ریحان بچینید، برگر را رویش بگذارید و روی برگر، فلفل‌دلمه‌ای كبابی‌كرده و قسمت دوم نان را رویش قرار دهید.

 

 

برچسب ها: برگر بوقلمونانواع برگرآموزش برگردستور برگرآشپزباشیبرگر با فلفل كبابیآموزش برگر بوقلمون تعداد بازديد: 1122 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است