Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 08:43

سوپ کرم قارچ

سوپ کرم قارچ

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 50 گرم

 

آرد 50 گرم

 

آب مرغ یا گوشت 800 میلی لیتر

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 200 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

خامه 150 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. آن‌گاه آب مرغ را افزوده و پیوسته سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود. حال قارچ را بیفزائید و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. اینک خامه را درون سوپ بریزید و آن را برای پذیرائی در سوپخوری بکشید.

یادآوری: می‌توانید به جای آب مرغ یا گوشت از پودر عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید.

یادآوری: در صورت دلخواه یک قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد کرده به سوپ بیفزائید.

 

برچسب ها: سوپسوپ کرم قارچکرم سوپ قارچسوپ قارچکرم سوپ تعداد بازديد: 1638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است