Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:24

انچيلادای مرغ و پنير

انچيلادای مرغ و پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سيب‌زمینی خلالی خرد كرده 250 گرم

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوری

سینه مرغ پخته و ريش ريش كرده یك عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد كرده 2 عدد

سير له كرده 2 حبه

لوبيا قرمز پخته يك‌ونيم پيمانه

آبليموی تازه 2 قاشق سوپخوري

آووكادو خرد كرده يك‌دوم از يك عدد

گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

پنير چدار رنده كرده  2 پيمانه

سس گوجه‌فرنگی 2 پيمانه

نان ترتيلا يا لواش 10 تا 12 عدد

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فر را با دمای  180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. آن‌گاه سيب‌زمینیها را با روغن سرخ كنيد. حالا در ظرف مناسبی سینه مرغ، سيب‌زمینی سرخ‌كرده، فلفل دلمه‌ای، سير، لوبيا، آبليمو، آووكادو، گشنيز، نمك، فلفل و پنير چدار را مخلوط كنيد. اينك هر بار يك نان را روی سطح مسطح مناسبی بگذاريد، قدری از سس و سپس از مواد فراهم كرده را روی نان بريزيد و آن را رول كنيد، رويش قدری پنير بريزيد. حالا باقيمانده سس را در ظرف‌ مناسبی بريزيد و رول‌ها را روی آن قرار دهيد و به مدت تقریبی 15 دقيقه در فر بپزيد.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذاهای مکزیکیانچیلادای مرغ و پنیرانچیلادای تعداد بازديد: 1348 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است