Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:10

شیش بَرك

شیش بَرك

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

آب 125میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

آرد به میزان لازم

 

پرك بادام به میزان لازم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

بهارات 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس ماست

 

ماست 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

روش تهیه خمیر: آب و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را به تدریج بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه، استراحت دهید.

 اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و دایره‌های كوچكی به قطر 4 سانتیمتر از آن ببرید. سپس قدری از مایه میانی وسط هر خمیر بگذارید و یك پرك بادام رویش قرار دهید.

 خمیر را به شكل نیم‌دایره تا كنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید و روی هم قرار دهید. حالا در ظرف مناسبی ، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و شیش‌برك را در آن سرخ كنید.

اینك شیش برك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه بریزید، روی اجاق گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. آن‌گاه گوشت، بهارات و نمك را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید گوشت خنك شود.

روش تهیه سس ماست: ماست، آرد ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری غلیظ شود. سیر را قدری در كره تفت دهید و همراه با گشنیز به سس بیفزائید.

یادآوری: در زبان عربی به ادویه بهارات می‌گویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل می‌باشد.

 

 

برچسب ها: آشپزیآشپزباشیغذای عربیشیش بَركطرز تهیه شیش بَركآموزش شیش بَركدستور شیش بَركمواد اولیه شیش بَركاعظم گلزار منش تعداد بازديد: 1139 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است