Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 17:15

كوكوی سیب‌زمینی با ماهی كولی

كوكوی سیب‌زمینی با ماهی كولی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته و رنده كرده 500 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پیازچه‌ خردكرده 2 ساقه

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 20 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

ماهی كولی پخته 300 گرم

 

زرشك 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ كاری یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

آرد حدود 75 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیازچه را در كاسه‌ مناسبی بریزید، زردچوبه را بیفزائید و مواد را اندكی ورز دهید. آن‌گاه كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید.

پیاز را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس پوست و تیغ ماهی را بگیرید و خرد كنید و همراه با زرشك به پیاز بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. اینك گشنیز، ادویه‌‌ی كاری، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.

اكنون روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه هر بار به اندازه‌ پرتقال از مایه‌ سیب‌زمینی بردارید و در دست گرد كنید. قدری از مخلوط ماهی را در میان آن قرار دهید و به شكل توپ در آورید.

آن‌گاه رویش را تخت كنید و در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید. حالا كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو و گشنیز بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: انواع کوکوآشپزی با سیب زمینیكوكوی سیب‌زمینیکوکو با ماهیآشپزی با ماهی کولیطرز تهیه کوکو تعداد بازديد: 978 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است