Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:41

پلوی معطرمرغ و گوجه‌فرنگی

پلوی معطرمرغ و گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج باسماتی 300 گرم (2 پیمانه)

 

آب 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

فیله‌ مرغ مكعبی خرد كرده 500 گرم

 

زردچوبه   یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

كره‌‌ آبكرده 100 گرم

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

برگ بو 2 عدد

 

میخك 2-3 عدد

 

چوب دارچین  یك قطعه‌ 4 سانتیمتری

 

هل 3 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خرد كرده 3 عدد متوسط

 

فلفل سبز قلمی خرد كرده 2 عدد

 

ادویه‌ گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

برگ گشنیز و نعنا‌ خرد كرده 50 گرم

 

كشمش تفت داده 1 قاشق سوپخوری

 

بادام هندی برشته 10 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش­

 

برنج را با یك قاشق چایخوری نمك و به میزان كافی آب، بخیسانید. آن‌گاه مرغ، زردچوبه و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و یك‌ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا مرغ و 2 قاشق سوپخوری از كره را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 10 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بپزید. در این میان گاهی آن را هم بزنید.

سپس 2 قاشق سوپخوری از كره، پیازداغ، برگ بو، میخك، دارچین، هل و سیر را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 2 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید.

حالا فیله‌ مرغ، ادویه‌ها، برنج، فیله‌ گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، ادویه گرام‌ماسالا، گشنیز، نعنا و باقیمانده‌  كره را در ظرف مناسب، مایكروویو بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بپزید.

پلو را از مایكروویو درآورید و هم بزنید. رویش را بپوشانید و دوباره درون مایكروویو بگذارید. اكنون پلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 80 درصد یا 700 وات، دم كنید.

حالا پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كشمش تفت داده و بادام هندی بیارائید.

یادآوری: هنگام پذیرائی، چوب دارچین و برگ بو را از پلو درآورید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغمرغپلوپلو با گوجه فرنگیانواع پلوپلوی معطرمرغپلو معطرپلو با مرغمرغ و پلو تعداد بازديد: 1225 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است