Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 07:06

توپ‌های تند ماهی و كنجد

توپ‌های تند ماهی و كنجد

shooroshirin6

0 0

متوسط

24 نفر

مواد مورد نیاز

فیله ماهی دلخواهتان 500 گرم

 

خرده نان 150 گرم

 

ماست 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

تخم مرغ 2 عدد

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

سیر له كرده 1 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب كرده یك دوم قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز (چیلی) یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری

 

خرده نان (اضافی) 100 گرم

 

كنجد 40 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ماهی را بخارپز كنید تا نرم شود و پس از خنك شدن، آن را خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه خرده‌نان، ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سیر، زنجفیل، زیره، چیلی و تخم‌گشنیز را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا از مایه فراهم كرده، 24 توپ درست كنید و آن‌ها را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ همزده و سپس در خرده نان (اضافی) و كنجد بغلتانید. توپ‌های فراهم كرده را در سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه در یخجال نگه دارید.

حالا توپ‌های ماهی را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون آن‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با برش‌های لیمو بیارائید. 

   

برچسب ها: توپ‌های تند ماهی و كنجدتوپ های کنجدیتوپ های ماهیکراکت ماهیکروکت ماهی تعداد بازديد: 887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است