Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:48

اسفناج پلو (غذای هندی)

اسفناج پلو (غذای هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خردكرده 6 ساقه

 

فلفل قرمز خردكرده 2 عدد

 

تخم‌ گشنیز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

برنج 400 گرم

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

قرص عصاره‌ی مرغ، پودركرده 1 قاشق سوپخوری

 

اسفناج خردكرده 500 گرم

 

ریحان خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

ماست 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه پیازچه، فلفل‌قرمز، تخم گشنیز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

سپس برنج، آب و قرص‌ عصاره‌ی مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه نرم شود، بپزید.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و اسفناج، ریحان و ماست را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و 5 دقیقه‌ی دیگر روی حرارت نگه دارید.

اینك اسفناج پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برگ‌‌های ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجآموزش آشپزیاسفناج پلوآموزش پلوغذای هندیانواع پلوآشپزی هندی تعداد بازديد: 1190 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است