Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:48

اسپاگتی با فیله مرغ و كدو سبز

اسپاگتی با فیله مرغ و كدو سبز

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

نمك 3 قاشق چایخوری

 

اسپاگتی  1 بسته 500 گرمی

 

روغن مایع 125 میلیلیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پیاز خردكرده  3 عدد متوسط

 

فیله مرغ مكعبی خردكرده  300 گرم

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 100 گرم

 

كدو سبز حلقه‌ای خردكرده 4 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 5 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده 1 پیمانه

آشپزباشی – سرور چاووشی 

 

قابلمه مناسب و بزرگی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه اسپاگتی را در آب جوش بپزید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید.

در تابه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس فیله مرغ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا نمك باقیمانده، فلفل، آبلیمو، قارچ، كدو و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.

 اینك مخلوط فراهم‌كرده را با اسپاگتی مخلوط كنید و در ظرف مناسب پذیرائی بریزید.

 

برچسب ها: انواع اسپاگتیاسپاگتیآموزش اسپاگتیطرز تهیه اسپاگتیاسپاگتی با فیلهاسپاگتی با مرغاسپاگتی با كدو سبز تعداد بازديد: 1177 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است