Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 02:56

سوپ گوجه‌فرنگی با چیلی

سوپ گوجه‌فرنگی با چیلی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 گوجه فرنگی 1 كیلوگرم

 

كره 25 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده  1 عدد كوچك

 

سینه مرغ پخته و خرد كرده 100 گرم

 

فلفل قرمز (چیلی) ریز خرد كرده 2 عدد

 

پوست لیمو  از 1 لیمو

 

آب مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

برگ بو 2 عدد

 

شكر 1-2 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خامه صبحانه برای تزئین به میزان لازم

 

برگ گشنیز برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

در قسمت انتهای گوجه‌فرنگی‌ها برشی به شكل بعلاوه ایجاد كنید و آن‌ها را 10 ثانیه در آب جوش بگذارید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها را در آب سرد قرار دهید و  پوستشان را بگیرید.

سپس كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون مرغ را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، چیلی، پوست لیمو، آب مرغ و برگ‌بو را بیفزائید و سوپ را 20 دقیقه، بپزید.

حالا شكر، نمك و فلفل را درون سوپ بریزید و پوست لیمو و برگ‌بو را از سوپ درآورید. همینكه سوپ اندكی خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید.

حالا دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا گرم شود و آن را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با خامه و برگ گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: انواع سوپسوپ گوجه‌فرنگی با چیلیسوپ تند گوجه فرنگیسوپ تندسوپ گوجه فلرنگی تعداد بازديد: 913 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است