Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:31

مرغ سرخكرده با گوجه‌فرنگی برشته

مرغ سرخكرده با گوجه‌فرنگی برشته

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد حدود 75 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد درشت

 

خرده نان 100 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 120 گرم

 

فیله‌ سینه‌ مرغ 4 تكه‌ 120 گرمی

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن سرخ‌كردنی 7 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای ورقه‌ای 4 ورق

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ گوجه‌فرنگی برشته

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 200 گرم

 

سیر له كرده  2 حبه

 

سركه‌ بالزامیك 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری

 

آرد، تخم‌مرغ‌ها، مخلوط خرده نان و پنیر را در سه ظرف جداگانه بریزید. آن‌گاه سینه‌های مرغ را با كاغذ هوله‌ای آشپزخانه خشك كنید و رویشان نمك و فلفل بپاشید.

حالا سینه‌های مرغ را به ترتیب در آرد، تخم‌مرغ و خرده نان بغلتانید و اندكی رویشان را با دست بفشارید تا خرده نان و پنیر به مرغ بچسبد. سپس قاشق سوپخوری از روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

حالا سینه‌های مرغ را بیفزائید و سرخ كنید. در صورت دلخواه، می‌توانید روی هر مرغ سرخكرده، پنیر ورقه‌ای بگذارید و در فر گرم كرده نگه دارید، قبل از مصرف، گوجه‌فرنگی برشته را روی مرغ سرخكرده بریزید و با جعفری بیارائید.

روش تهیه‌ گوجه‌فرنگی برشته در بالزامیك: فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. گوجه‌فرنگی‌ها، سیر، سركه، روغن زیتون، نمك و فلفل را در سینی نسوزی بریزید و 20 دقیقه در فر قرار دهید تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم و برشته شوند.

در این میان یك‌بار گوجه‌فرنگی‌ها را هم بزنید تا یكنواخت برشته شوند.

یادآوری: بهتر است سینه‌های مرغ را بین دو كیسه‌ نایلونی قرار دهید و با بیفتك‌كوب بكوبید تا ضخامتش به یك سانتیمتر برسد.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغمرغ سرخکردهانواع مرغمرغ با گوجهطرز تهیه مرغمواد اولیه مرغ تعداد بازديد: 1260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است