Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:33

حُمُّص

حُمُّص

shooroshirin1

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

نخود یك پیمانه

 

ارده یك‌دوم پیمانه

 

سیر له كرده 2 حبه

 

روغن زیتون یك چهارم پیمانه

 

نمك به میزان لازم

 

آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سفید یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا نخود را از شب قبل بخیسانید و دوبار چرخ كنید. حالا پوره نخود، ارده، سیر، روغن زیتون، نمك، آبلیمو و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس آن را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح جا بیفتد. اینك حُمّـص را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بریزید و با روغن زیتون، لیموترش و فلفل قرمز بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشحُمُّصآموزش حُمُّصطرز تهیه حُمُّصمواد اولیه حُمُّصدستور حُمُّصانواع حُمُّص تعداد بازديد: 1212 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است