Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 06:08

خورش مرغ و انبه

خورش مرغ و انبه

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

فیله‌ی مرغ خلالی خردكرده 500 گرم

 

كره 40 گرم

 

پیازچه‌‌ی خردكرده 3 ساقه

 

زنجفیل تازه و رنده‌كرده 2 قاشق سوپخوری

 

انبه‌ی خردكرده 2 عدد

 

پودر كاری 3 قاشق چایخوری

 

آب‌ مرغ 200 میلی‌لیتر

 

ماست تازه 100 میلی‌لیتر

 

پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا آرد را با نمك و فلفل مخلوط كنید. فیله‌ها را در آرد بغلتانید و در نیمی از كره تفت دهید و كنار بگذارید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی، باقیمانده‌ی كره را روی اجاق آب كنید. پیازچه و زنجفیل را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

سپس انبه و پودر كاری را بیفزائید و به مدت یك دقیقه تفت دهید.

سپس آب مرغ را اضافه نمائید و حرارت اجاق را زیاد كنید تا بجوشد.

اینك ماست و مرغ سرخ كرده را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جابیفتد.

حالا خورش آماده را درون ظرف بریزید و با پودر نارگیل و نعنا، تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیخورش مرغآشپزی با مرغانواع خورشتآموزش خورشتآشپزباشیخورش انبهخورش میوه تعداد بازديد: 8613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است