Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 19:30

تارت سیب زمینی

تارت سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

كره‌ی سرد خرد كرده 125 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد حدود 3 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 330 میلی‌لیتر

 

سیب‌زمینی پوست‌كنده و ورقه‌ای خرد كرده 400 گرم

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 300 گرم (2 عدد متوسط)

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد را در ظرف مناسبی الك كنید، كره و نمك را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اكنون خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را بین دو ورق كاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به قطر 24 سانتیمتر باز كنید.

سپس خمیر را دور وردنه بپیچید و در قالب تارت به قطر 24 سانتیمتر پهن نمائید (می‌باید قالب دیواره‌اش از كفش جدا باشد!)

اینك لبه‌های خمیر را به دیواره‌ی قالب بفشارید و كف خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ كنید.

قالب را دست‌كم 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. آن‌گاه روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

آن‌گاه كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 10 دقیقه‌ی دیگر در فر بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود.

اینك روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سیب‌زمینی‌ها را به صورت یك لایه و به گونه‌ای كه لبه‌ها قدری روی هم قرار گیرند، درون تابه بچینید، در تابه را بگذارید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی رنگش تغییر نكند!

حالا پیاز را بیفزائید، در تابه را بگذارید و صبر كنید تا پیاز نرم شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا سیب‌زمینی و پیاز خنك شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید. حال مخلوط سیب‌زمینی و پیاز را با دقت روی خمیر تارت بچینید و مایه‌ی تخم‌مرغی را رویش بریزید و پنیر بپاشید.

سپس تارت را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه مایه‌ی میانی ببندد و پنیر طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اینك تارت را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیتارتآموزش تارتآشپزی با سیب زمینیانواع تارتتارت سیب زمینیقالب تارت تعداد بازديد: 1221 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است